Hé hallo Belinda!

Jippie, mijn eerste Prem blogpost. Mijn naam is Belinda Blokker en ik ben één van de twee eigenaren van Prem. Mijn zakelijk partner heet Kees Lam en hij is tevens eigenaar van Go-Out!. Ik zelf heb nog een andere hobby: pokeren en ik geef pokerworkshops aan bedrijven en particulieren. Kees en ik zijn bij elkaar gebracht tijdens een event van de ‘Open Circles’ in Nieuwegein en we organiseren leuke uitjes voor mensen.
Op 2 januari 2017 ben ik begonnen met de zogenaamde SugarFreeChallenge. Een maand geen toegevoegde suikers eten met als resultaat een getoxed lichaam en waarschijnlijk ook wat minder lichaamsvet. En inderdaad na een maand zat er geen schadelijk stofje meer in mijn lijf en was ik 20 kilo afgevallen. NOT! Alles met mate! Wel voel ik me een stuk lekkerder in mijn vel zitten en ben ik de nodige kilo’s kwijt (hoera), maar dit is pas het begin. Mijn lichaam voelt nog lang niet in balans. Dit heeft vooral te maken met aarden en dat ik minder in mijn hoofd dien te zitten. Kortom, meer ontspanning (lees: meditatie) en lekker doorgaan met suikervrij eten. Oh ja, naast suikervrij, eigenlijk suikerarm, want inmiddels hanteer ook ik de ‘regel’ dat je prima 1 of 2 keer per week toegevoegde suikers kan eten, eten we hier in huize Blokker ook koemelk-, kaas- en tarwevrij. En met de algemene gluten doen we het ook rustig aan.
Veel mensen vragen zich af wat we dan wel eten. Nou…zat! Op deze website komt elke week een nieuw recept te staan en elke week komt er ook een filmpje online met mij aan de kook. Ik ga komende week leren hoe je filmpjes gemaakt met de mobiele telefoon kan editen, dus watch out voor mevrouw Spielberg, lol.

Kees en ik willen graag anderen begeleiden bij een suikervrij (suikerarm) voedingspatroon en ook bij het op de juiste manier ontspannen en bewegen. Hiervoor ben ik recent begonnen met de studie ‘gezondheidscoach’ en kan ik hopelijk over een jaar mezelf als zodanig betitelen. Vooralsnog mogen we het doen met Belinda als ervaringsdeskundige en met de afgeronde studies biologie en gezondheidskunde.

Koken en alles wat daar bij komt kijken is ook een passie. Inmiddels ben ik 49 jaar, heb 4 kinderen en woon in Eindhoven met de tweeling Lara en Jasper van 10 jaar en onze parkiet ‘Joepie’. Mijn hart ligt op mijn tong, en ik schrijf zoals het in me opkomt.

Heb je vragen, commentaar of wil je dat ik over iets specifieks blog, ik hoor het graag.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *