Ardennen 2018
Dit voorjaar organiseert Prem tijdens de Pinksterdagen een extra lang wandel-weekend. Van vrijdagavond 18 mei tot maandagavond 21 mei 2018. Heb je ook zin om vier dagen door te brengen midden in de natuur? Samen met nog maximaal 10 anderen, die net als jij, het fijn vinden om een paar dagen op de gezonde toer te gaan. We gaan een paar flinke wandelingen maken (neem je wandelschoenen mee!), we gaan heerlijk relaxen met een goed boek, we gaan goed eten (zonder tarwe, zonder koemelkproducten, geen toegevoegde suikers en zonder alcohol), we gaan mediteren en we gaan op tijd naar bed. Meld je aan voor deze unieke 4-daagse lente-prem.

Prijs

Prijs Ardennen lang weekend € 325,- p.p. 

Op basis van een meerpersoonskamer die je deelt met iemand van gelijke sekse. Er is één eenpersoonskamer met een tweepersoonsbed beschikbaar waarvoor je een toeslag van €97,- betaald.
Een gedeelte van de opbrengst van deze midweek gaat naar de Dream4Kids. Een organisatie die droomdagen organiseert voor kinderen met een trauma. Zelf ben ik ook vrijwilliger bij deze organisatie en vervul ik dromen voor deze kinderen. Neem een kijkje op de pagina Dream4Kids.

Het weekend is inclusief:

  vier overnachtingen (België)
  verblijf op basis van volpension waarbij onze voeding zo veel mogelijk uit de streek en/of biologisch is
  wandelingen onder begeleiding van Belinda
  reserveringskosten
  toeristenbelasting

Het weekend is exclusief:

  vervoer naar en van de accommodatie
  badjas, badslippers
  handdoeken
  toiletartikelen
  excursies en entreegelden

Optionele behandelingen en lessen:

Graag van te voren aanvragen (of bijboeken tijdens je verblijf als de specialist aanwezig is).

  handmassage, nagels vijlen (25 minuten)  € 25,-
  voetmassage (25 minuten)  €25,-
  hoofd-, nek, en schoudermassage  (25 minuten) €25,-

Locatie

De lente-prem vindt plaats in Deux-Rys. We hebben een huis met 5 slaapkamers, een keuken, twee badkamers en een open haard. Het adres is Rue des Assins 28, in Deux-Rys. Vanaf Eindhoven is het ongeveer 160 kilometer, een kleine twee uurtjes met de auto.
Een week voordat we gaan premmen, sturen we je een e-mail met handige tips.

Programma

Dit voorjaar gaan we premmen in Deux-Rys in de Belgische Ardennen!

Op de website van Go-Out! vind je óók informatie over deze voorjaars-prem.

We werken met het ‘niets moet, alles mag’ principe. Je bent dus vrij om zelf te kiezen of je wel of niet meedoet aan activiteiten.

Het leven is een feestje, elke dag genieten we van:
kokkerellen
ontbijten, lunchen en dineren
 (stilte)wandeling
(voor)lezen
meditatie
vrije tijd

Programma:

Vrijdagmiddag 18 mei ben je vanaf 17.00 uur welkom. De koffie, thee en iets lekkers staan dan voor je klaar en er ligt een verrassing op je kamer. Rond 18.00 uur is het diner klaar. Na het diner maken we een korte avondwandeling.
Elke ochtend staat het ontbijt voor je klaar en kan je tussen 08.00 en 09.00 uur genieten van allerlei lekkers. Heb je een allergie of speciale wensen omtrent voeding, laat het ons weten, dan kunnen we er rekening mee houden.

Op zaterdag, zondag en maandag vertrekken we rond 10.30 uur voor een mooie wandeling van 15-25 km. We nemen een lunchpakketje mee of we lunchen onderweg (op eigen kosten).

Alle maaltijden en huishoudelijke klusjes worden verzorgd. Uiteraard mag je meehelpen met koken als je dat leuk vindt!

Voeding

Voeding 

We koken met zo veel mogelijk biologische en/of streekproducten, en met verse kruiden. In ieder geval zonder koemelkproducten, zonder tarwe, zonder toegevoegde suikers, zonder alcohol en zonder zout. Voor ons zelfgemaakt brood heb ik wel een beetje suiker en zout nodig 🙂

Ontbijt:
havermout, vers fruit, ei, sojayoghurt en zelf gebakken speltbrood met beleg zoals tomaat, komkommer, honing, groentespreads, notenpasta, jam.

Lunch:
soep, salade, eiergerecht, iets met groenten (gegrild, of courgettekoekjes bijvoorbeeld)

Diner:
keuze uit rijst, aardappelen, speltpasta met groenten en vlees/vis/vegetarisch en als iedereen het lust maak ik een keer sushi.

Tussendoortjes:
van alles :), je word verrast

We drinken water, thee, koffie en zelfgemaakte chocolademelk.

Doelgroep

Deze voorjaarsprem heeft als doelgroep:

  mensen met een ‘gezonde’ instelling
  niet-rokers
  MBO of hoger opleidingsniveau
 
ervaren wandelaars

Houd er rekening mee, dat je een kamer deelt met iemand van dezelfde sekse. Je kunt ook een eenpersoonstoeslag à €97,- betalen en dan heb je de kamer en het tweepersoonsbed helemaal voor jezelf.

FAQ

Zijn de maaltijden inbegrepen bij de kosten?
Ja! Alle maaltijden en drankjes inbegrepen bij deze voorjaarsprem.

Ik heb geen speciale wandelschoenen. Of ik wandel graag in een langzaam of juist een snel tempo. Kan ik dan wel mee?
Het is aan te raden om wandelschoenen en -sokken te dragen aangezien we ook een wandeling van 4 uur gaan maken. Met flinke klimmen en dalingen. Je kan ook in laarzen of op gympies wandelen, maar we raden dit af. We wandelen in een normaal tempo. Zeker niet snel.

Is het mogelijk om als niet-Nederlandstalige mee te gaan?
Ook niet-Nederlandstaligen zijn welkom. Het merendeel van onze deelnemers is Nederlands, dus in principe worden alle onderdelen in het Nederlands gegeven, maar we kunnen – in overleg met de groep – de activiteiten ook in het Engels geven of waar nodig onderdelen vertalen.

Wat moet ik meenemen naar een prem?
Voorafgaand aan deze voorjaars-prem sturen we je nog een bericht met daarin alle info die je nodig hebt om je voor te bereiden.

Kan ik ook deze voorjaars-prem boeken met minder overnachtingen?
Ja, dat kan ook. Neem hiervoor contact met ons op.

Ik wil graag met mijn partner en/of kind(eren) deelnemen. Kan dat?
Partner kan zeker! Wanneer je kinderen oud genoeg zijn om deel te nemen aan het (wandel)programma (12+) dan kan dat.

Ik heb geboekt voor 1 persoon, ben ik verplicht een eenpersoonskamer met toeslag te nemen?
Nee, je hebt de keuze. Als je liever een kamer voor jezelf hebt dan kan dat. De toeslag bedraagt dan € 97,-. De andere optie is om een kamer te delen met een andere deelnemer. Wij maken dan een kamerindeling op basis van gelijke sekse.

Hoe vindt de betaling plaats?
Indien je via Go-Out! hebt geboekt, ontvang je niet automatisch een factuur. Je kan er uiteraard wel eentje opvragen. Boek je via Prem dan ontvang je wel een factuur. We vragen deze binnen 14 dagen, en in ieder geval vóór aanvang van de voorjaars-prem te voldoen.

Ik heb medische klachten en/of bepaalde allergieën. Zijn het programma en de voeding geschikt voor mij?
Vaak kunnen we een goede inschatting maken en kunnen we je een advies geven. Echter raden we bij medische vragen aan om altijd vóór het boeken even te overleggen met je eigen huisarts. Geef dieetbeperkingen en/of allergieën altijd aan ons door, dan houden we er rekening mee!

 Is roken toegestaan en mag er alcohol worden genuttigd?
Roken is niet toegestaan in of rondom de accommodatie. Er wordt géén alcohol aangeboden en we verwachten dat je ook zelf geen alcohol meeneemt. Bij misbruik en/of overlast wordt je geacht te vertrekken. Er zal geen restitutie plaatsvinden van de betaling.