party

Brian Alihoessein

vergadering

Regenboog_Eindhoven

op school

Eric_Block

thuis

Focus_Eindhoven

zakenlunch

Een belangrijk onderdeel van ons leven is voeding. Voeding is meer dan eten naar binnen werken. Voeding geeft energie aan je lichaam én je geest. Gezond en in rust eten is daarom belangrijk. Wij verzorgen voeding die niet alleen smakelijk is, maar je ook energie geeft om de rest van de dag beter te concentreren, produceren en presteren.
Alle gerechten worden vers bereid met zoveel mogelijk gebruik van biologische en duurzame producten en ingrediënten, liefst uit eigen streek en met een biologische, fairtrade, MSC of ASC herkomst. Uiteraard geldt dit ook voor ons servies, bestek en bloemen. We gebruiken geen koemelkproducten, geen kaas, geen toegevoegde suikers en geen geraffineerde levensmiddelen.

Prem verzorgt ontbijt, lunch en hapjes op iedere gewenste locatie (thuis, werk, vereniging) voor 2 tot 50 personen. Onze specialiteit is sushi! Neem gerust contact op voor meer informatie over deze caterservice.

Prijzen:

  • ontbijt/lunch basic (€ 17,- ex. / € 18,02 incl.);
  • ontbijt/lunch luxe (€ 27,- ex. / € 28,62 incl.);
  • sushi menu (€ 27,- ex. / € 28,62 incl.):
  • hapjes (€ 2,- ex. / € 2,12 incl. per stuk).

Bij ons geen keuzestress, want wij stellen de maaltijden voor je samen. Uiteraard mag je je voorkeuren aangeven.

Heb je ook zo’n zin in sushi?

De sushi en sashimi is verser dan vers! ’s Ochtends kopen we de vis voor jouw sushi-lunch of diner. Overheerlijke sushi maken vergt aandacht en tijd, dus graag ontvangen we jouw bestelling uiterlijk twee dagen van te voren. Bij elke bestelling worden eetstokjes, wasabi, gember en sojasaus geleverd.

rijstrolletjes

hapjes

Rudolph van Veen

ballonvaart

ballonvaart

groepsvakantie

cube

sushi

Onze leveranciers