Zijn de maaltijden inbegrepen bij de kosten?

Ja! Alle maaltijden en drankjes en snacks zijn inbegrepen bij onze retraites.

Ik heb weinig ervaring met mediteren en yoga. Kan ik dan wel meedoen?

Het programma wordt altijd aangepast aan het niveau van de deelnemers. Onze docenten kennen voor de verschillende onderdelen makkelijke en moeilijker varianten. Dus ook bij niveauverschillen binnen één groep weten we iedereen een leuk en uitdagend programma aan te bieden.

Als ik me alleen inschrijf, zonder metgezel, moet ik dan continu met de groep optrekken?

De deelnemersgroep tijdens onze prems houden we bewust klein: maximaal 12 personen. Voor de één betekent dat veel op zichzelf zijn. De ander vindt het leuk nieuwe mensen te leren kennen, en zoekt de groep wat meer op. Het kan allebei! Geen enkele les is ‘verplicht’. Er geldt altijd één belangrijke regel: niks moet, alles mag! Jij bepaalt.

Is het mogelijk om als niet-Nederlandstalige mee te gaan?

Ook niet-Nederlandstaligen zijn welkom. Het merendeel van onze gasten is Nederlands, dus in principe worden alle onderdelen in het Nederlands gegeven, maar we kunnen – in overleg met de groep – de lessen ook in het Engels geven of waar nodig onderdelen vertalen.

Wat moet ik meenemen naar een prem?

Voorafgaand aan het weekend of de midweek sturen we je nog een email met daarin alle info die je nodig hebt om je voor te bereiden. Voor alle deelnemers liggen in ieder geval de handdoeken en het beddengoed al klaar.

Er staat voor mij geen geschikte datum op jullie agenda. Kan ik ook op een andere datum boeken?. Kan ik ook op een andere datum boeken?

 Ja hoor. Neem contact met ons op en we gaan samen kijken naar een datum.

Ik wil graag met mijn partner en/of kind(eren) deelnemen. Kan dat?

Wij raden het ten zeerste aan om met het hele gezin deel te nemen aan onze prems. Wanneer je kinderen oud genoeg zijn om deel te nemen aan het programma (12+) dan kan dat. Wil je, op onze locatie, een apart programma of opvang voor de kinderen, neem dan contact met ons op.

Ik wil graag iemand meenemen, maar deze wil het programma niet volgen. Kan dat?

Jazeker! Laat het ons bij je aanmelding weten, dan boeken we een tweepersoonskamer voor je. Geef eventueel ook aan of we voor je partner iets bij moeten boeken zoals maaltijden, fietshuur, lessen of beautybehandelingen.

Zijn de sauna, het zwembad, de whirlpool met of zonder badkleding?

Over het algemeen zijn op onze locaties de sauna en de whirlpool zonder badkleding en het zwembad met badkleding. In onderling overleg kan dat aangepast worden.

Ik heb geboekt voor 1 persoon, ben ik verplicht een eenpersoonskamer met toeslag te nemen?

Nee, je hebt de keuze. Als je liever een kamer voor jezelf hebt dan kan dat. De toeslag bedraagt dan € 100,-. De andere optie is om een kamer te delen met een andere deelnemer. Wij maken dan een kamerindeling op basis van gelijke sekse. De meer-persoonskamers beschikken uiteraard over eenpersoonsbedden.

Hoe vindt de betaling plaats?

Nadat we je aanmelding hebben ontvangen, sturen we je een factuur toe. We vragen deze binnen 14 dagen, en in ieder geval vóór aanvang van de midweek- of weekendprem, te voldoen.

Ik heb medische klachten en/of bepaalde allergieën. Zijn het programma en de voeding geschikt voor mij?

Vaak kunnen we een goede inschatting maken en kunnen we je een advies geven. Echter raden we bij medische vragen aan om altijd vóór het boeken even te overleggen met je eigen huisarts. Geef dieetbeperkingen en/of allergieën altijd aan ons door, dan houden we er rekening mee!