Mijn naam is Belinda Blokker. Woonachtig in Eindhoven samen met mijn kinderen Lara en Jasper. Mijn oudste zoon Yuri woont in Hoenderloo.
Ik heb een onderwijsbevoegdheid voor de vakken biologie, gezondheidskunde en voeding en momenteel volg ik een opleiding tot voedingscoach met een extra module wellness. De verwachting is, dat ik dit in 2018 zal afsluiten met een diploma. Ik ben eigenaar van Prem en ik ben ook eigenaar PokerQueen en van biologisch cateringbedrijf BioBrunch.

Leuk om te doen vind ik badmintonnen, lezen, wandelen, zingen, spelletjes spelen en naar de bioscoop gaan. Ik vind het ook heerlijk om dingen te organiseren en om mensen bij elkaar te brengen. Verdiep me graag in spirituele en filosofische onderwerpen en ik vind het fijn om met mensen over van alles en nog wat te kletsen. Kopje thee staat klaar mocht je zin hebben…

Ik ben Kees Lam. Sinds 1996 ben ik eigenaar van Go-out! waarvoor ik ruim 2000 diverse uitjes en korte vakanties heb georganiseerd. Bij Prem ga ik de massages verzorgen. Momenteel ben ik in opleiding voor massagetherapeut. Ik woon zelf midden in de natuur en ik voel dagelijks de kracht van de natuur om me heen. Wat ik met Prem en mijn massages willen bereiken is dat je het gevoel van het weekend of de midweek vast kunt houden als je weer in je eigen vertrouwde omgeving (thuis) bent.

Ik ben Bram den Haan. Het lesgeven van Ashtanga en Hatha Yoga is een dankbare, hartverwarmende bezigheid en biedt tegelijkertijd de mogelijkheid om mijn eigen beoefening te verdiepen.
Een Sivananda Hatha Yoga les is een traditionele, meditatieve les die een juiste ademhaling, flexibiliteit, kracht en vitaliteit in het lichaam stimuleert en tegelijkertijd de geest kalmeert. Omdat Yoga een spiritueel systeem is, waarvan het fysieke gedeelte slechts een klein onderdeel uitmaakt, helpt deze niet-competitieve benadering de yogi op een veel groter gebied dan slechts het bereiken van een gezond lichaam.

Mijn naam is Ruben van den Bosch. Ik ben fysiotherapeut en volg de opleiding tot manueel therapeut. De verwachting is dat ik deze in juni 2019 zal afronden. Ik heb mijn opleiding tot fysiotherapeut in 2013 afgerond en ben daarna gaan werken in Waalre. Sinds oktober 2017 ben ik samen met met compagnon een eigen praktijk voor fysio- en manuele therapie gestart in Eindhoven.

De patiënt staat bij mij centraal. Goed luisteren wat de patiënt aangeeft en daar een behandelplan op maat voor opstellen. Ieder mens is anders, dus iedere klacht is anders. Op deze manier probeer ik elke klacht zo goed en snel mogelijk te verhelpen, zodat mensen niet worden beperkt in hun dagelijkse activiteiten en/of sport.

Hallo, mijn naam is André van der Heijden. Sinds 2014 geef ik kundalini yoga in de leer van Yogi Bhajan.
In mijn lessen probeer ik mensen uit te dagen om hun grenzen te verleggen. Dit geldt zowel voor de fysieke weerstand alsook voor de mentale weerstand. Daar waar je deze voelt opkomen, ligt de uitdaging om een stapje verder te gaan. Want achter de weerstand ligt een heel veld aan kracht en energie.

Om het rendement van de lessen te optimaliseren, zorg ik dat je voortdurend uitgedaagd wordt. Mijn lessen zijn origineel, bijzonder, recht uit het hart en met een vleugje humor.