Missie & Visie

Visie

We leven in een wereld waar alles steeds sneller lijkt te gaan. Terwijl je naar je werk rijdt, eet je even snel een boterham. Of je neemt zelfs helemaal geen tijd voor het ontbijt. ’s Avonds eet je een kant-en-klare magnetron maaltijd terwijl je televisie kijkt. Tijd om te sporten heb je niet en ook al had je wel tijd, dan heb je geen zin. Rond middernacht struikel je doodmoe je bed in en na zes uurtjes gaat je wekker al weer af. Gaap! Herkenbaar?

Voldoende slaap en beweging, voeding die energie geeft aan je lichaam én je geest, zijn essentieel. Gezond en in rust eten is belangrijk. Prem kan je daarbij helpen! Wij laten je proeven van een gezonde levensstijl, zodat je weer lekker in je velt komt te zitten. Wij willen een algeheel welbevinden creëren voor individuele mensen als ook voor groepen, zodat men zich gezonder, sterker en energieker voelt. Wij willen dat onze klanten dit gevoel van welbevinden als een manier van leven gaan beschouwen. Dit doen we door handvatten te geven hoe je je beter kunt voeden, beter kunt relaxen beter kunt bewegen. Niet alleen vertellen we hoe je weer lekker in je vel komt te zitten, we gaan het je laten ervaren tijdens een week(end) op een fantastische locatie.

Naast het coachen en bijeenbrengen van mensen, zetten wij ons ook in voor een betere wereld. Een gedeelte van de winst wordt besteed aan de stichting Dream4Kids.


Missie

Wij willen een gezonde maatschappij. Dit doen we door onze klanten te laten proeven van een gezonde levensstijl, waarbij we aandacht hebben voor het individu als ook voor groepsprocessen. Wij geven bouwstenen voor een gezonde levensstijl en willen dat onze klanten zich dit eigen gaan maken, waardoor ze gezondere keuzes in het leven gaan maken en weer lekker in hun vel komen te zitten.

Waar je ook staat momenteel in je leven, wij willen jou graag ontmoeten. Wij willen jou helpen je persoonlijke doelen te behalen, zodat je lang en gezond zal leven.