Brian Alihoessein

Bedrijfslunch – november 2015

Belinda is een enthousiaste zakenvrouw. Haar streven is om de klant 100% tevreden te houden. Dat was goed te merken aan de verse ingrediënten die wordt gebruikt en de diversiteit aan mogelijkheden. Van een broodje tot een menu. Ben je opzoek naar een gezonde lunch voor jezelf of personeel dan is BioBrunch het bedrijf.

Brian Alihoessein
Maureen Mulder

Lunch tijdens workshops – 2015 & 2016

Ik ben nu een half jaar klant bij Belinda. Het is elke keer fantastisch hoe ze de lunch verzorgd. Elke keer verrast ze ons met een nieuw menu. Ik waardeer haar flexibiliteit en hoe ze met de lunch een rustmoment kan creëren tijdens de trainingsdag.

Klik hier voor de video testimonial.

Maureen Mulder
Michel Peels

Bedrijfslunch – 30 november 2015

We hebben onlangs door BioBrunch een lunch geheel laten verzorgen bij ons op kantoor. Met circa 10 mensen hebben we genoten van de lekkere gerechten. Kortom, een aanrader!

Michel Peels
Paul Evers

Bedrijfslunch – oktober 2015

Alles was vers en dat proefden we meteen. De broodjes, de vers geperste jus d’orange, de zalmrolletjes waren zelfs uitmuntend.

Paul Evers
Elisabeth Fricker

Kinderfeestje – november 2015

Belinda’s rustige aanwezigheid maakte het verjaardagsfeest van onze tweeling tot een groot succes. In de samenwerking vonden we haar prettig en professioneel. Ze heeft ons kinderfeestje tot een groot succes gemaakt. Met de foto’s die ze heeft genomen, heeft ze twee fotoalbums laten maken.  Voor iedere jarige job één. We zijn enorm blij hiermee.

Elisabeth Frickermoeder van Cara en Macha
Truus Geurts

Particuliere bestelling – 22 mei 2016

De sushi’s waren erg lekker.

Truus Geurtsmedewerker bij BSO ’De Wonderboom’ in Eindhoven
Anja Baelemans

Lunch tijdens een workshop – 17 februari 2016

Het was heeeeeeerlijk! Bedankt!

Anja Baelemanscursist bij FaceOnline