Regenboog_Eindhoven

jammie

cube

sushi

Eric_Block

thuis

sushi-temaki

jammie

sushibord

jammie

Heb je ook zo’n zin in sushi?

De sushi en sashimi is verser dan vers! ’s Ochtends kopen we de vis voor jouw sushi-lunch of diner. Overheerlijke sushi maken vergt aandacht en tijd, dus graag ontvangen we jouw bestelling uiterlijk één dag van te voren. Bij elke bestelling worden eetstokjes, wasabi, gember en sojasaus geleverd.

Workshop sushi maken?

Wil je zelf sushi maken? Tijdens onze workshop leren we je hoe je maki’s, temaki’s, oshi’s, nigiri’s, wakame-salade, misosoep en andere lekkernijen.
Een sushiworkshop kan je boeken vanaf 1 persoon. Dit kan bij jou thuis, ergens op locatie of in de keuken van Prem in Waalre. De vis, rijst en andere ingrediënten verzorgen wij. Als je dat wil, mag je deze ook zelf aanschaffen.
De prijs van de workshop is exclusief de vis en andere ingrediënten, omdat iedereen weer iets anders lekker vindt. We leveren maatwerk.

1 persoon à € 35,- ex. / € 38,15 incl.
2 tot 4 personen  à € 30,- ex. / € 32,70 incl.
vanaf 5 personen  à € 25,- ex. / € 27,25 incl.

De workshop duurt 1 tot 1,5 uur en je kan dan meteen aan tafel en genieten van je zelfgemaakte sushi. De sushi-rijst dien je op lichaamstemperatuur te verwerken en op kamertemperatuur te consumeren. Wil je ook alle stappen van het rijst maken zelf doen, dan duurt de workshop 4 uur.
Boekingen graag minimaal één dag van te voren. De workshop kan op alle dagen worden geboekt, ook zon- en feestdagen.

Onze leveranciers